Innovasjon

Har du en idé du vil sette i banken for å se om den gir avkastning?

St. Olavs hospital har som målsetting å drive «Fremragende behandling» for de som bruker våre tjenester – enten det er medarbeidere, pasienter, pårørende eller andre interessenter. Dette innebærer et kontinuerlig fokus på tilpassing av tilbud og nytenkning om hvordan ”veien videre” kan se ut.

Vi er en møteplass for blant annet ideskapere/gründere og industri som ønsker å validere, prøve ut og/eller realisere ideer i samarbeid med oss. Desto tidligere vi blir involvert i ideen desto større kan gevinstrealiseringen bli.

Del dine tanker med oss og vi hjelper/bistår deg gjerne videre.

Kom i kontakt med våre innovatører

innovasjon@stolav.no

Joseph Samuel Schultz. Foto
Joseph Samuel Schultz
Innovasjonsrådgiver
Regionalt senter for helsetjenesteutvikling (RSHU)
Alex Moen. Foto
Alexander Moen
Innovasjonsrådgiver
Fremtidens operasjonsrom (FOR)

 

Innovasjonsprosjekter

 • HILD - en app for sikker hjemmebehandling med cellegifttabletter ved kreft

  Nina Kongshaugs app Hild skal sørge for at kreftpasienter får riktig dose medisin til rett tid – og registrere og rapportere eventuelle potensielt alvorlige bivirkninger.

 • In-Motion

  Tidlig påvisning av cerebral parese (CP) hos syke nyfødte er vanskelig. Det kreves gjentatte vurderinger i oppfølgingen på sykehuset. Vi foreslår en smart telefonapplikasjon (app) og et AI-basert verktøy for hjemmebaserte videoopptak og eks...

 • KHORAL

 • koppler

Arrangementer

 • Helseinnovatørskolen

  Lær hvordan du kan kommersialisere forskning og ideer, og hvordan innovasjoner kan komme til nytte i helse og helsetjenesten.

Fant du det du lette etter?
Vi kan ikke svare deg på tilbakemeldingen. Ikke send oss personlig informasjon, for eksempel navn, e-post, telefonnummer eller fødselsnummer.