Vi anbefaler at du alltid bruker siste versjon av nettleseren din.

St. Olav-konferansen 2024

Meld deg på St. Olav-konferansen

Programmet for den første St. Olav-konferansen begynner å bli klart. Bli med i kjernen av innovasjon, bli inspirert av andre sykehus og hør om prosjekter som driver helsetjenesten framover. Meld deg på her!

Christina Yvonne O. Kalland
Publisert 02.09.2024


17. og 18. oktober inviterer St. Olav til konferanse om innovasjon og nyskaping i helsetjenesten. Ikke bare teknologiske framskritt, men hvordan vi skal bruke teknologien best mulig.

Både Karolinska Universitetssykehus i Sverige og Rigshospitalet i Danmark bidrar for å dele erfaring og inspirasjon med oss. Og hva med innovasjonskraften i privat og offentlig helsesektor? Er det noen forskjell? Grethe Aasved, tidligere direktør ved St. Olav, tar turen tilbake til Trondheim for å snakke om innovasjonen hun brenner for, i tillegg til Anne-Kari Bratten i Spekter - i godt selskap med flere. Professor Sjur Dagestad kommer for å dele innovasjonsgleden og gå dypere i materien: Hvorfor er tjenesteinnovasjon den viktigste utviklingsaktiviteten?

Ventetid på norske sykehus - hva gjør vi?

Et av regjeringens hovedmål for helse- og omsorgspolitikken er rask tilgang til tjenester i hele landet. Ventetiden i spesialisthelsetjenesten har som kjent økt siden 2017, og sykehusbudsjettene er styrket for å møte denne utfordringen. Hva gjør vi nå? 

På St. Olav-konferansen får vi høre mer om forventninger og foreslåtte tiltak, og vi får selvfølgelig også høre mer om teknologi som driver for bedre helsetjenester. Det er vanskelig å se for seg fremtidens helsetjenesten uten bruk av ny teknologi. Kunstig intelligens og persontilpasset medisin vil gi flere behandlingsmuligheter og flere mennesker et bedre liv.

Silent disco

Bilde av St. Olavs direktør, Tom Christian Martinsen

Foto: Geir Otto Johansen

Inspirert: Direktør Tom Christian Martinsen inviterer til  St. Olav-konferansen i oktober, der innovasjon står i sentrum.

I pausene på konferansen vil det også være mulighet for å ta på seg hodetelefoner, og lære mer om ulike prosjekter som er relevante for alle sykehus: Oppgavedeling, ressursplanlegging, det utadvendte sykehus og innovasjonspartnerskap. Alt i form av korte og presise innlegg på 8 minutter hver.

– St. Olav er kåret til Norges mest innovative sykehus, og nå samler vi innovasjonskraft og inspirasjon i Trondheim. Få faglig påfyll, og hør om nye måter å jobbe på. Bli inspirert til å utløse potensialet i din organisasjon, sier St. Olavs direktør, Tom Christian Martinsen.

Bli med på en spennende, annerledes og nyttig konferanse!


Se arrangement på Facebook

St. Olav-konferansen 2024

17. og 18. oktober braker det løs! Meld deg på St.Olav-konferansen - Norges mest innovative møteplass innen helse.

Meld deg på her
Tekst