Info om testing

Slik avtaler du testing som ansatt ved St. Olavs hospital.

Ring og avtal time

Prøvetaking gjennomføres ved å avtale tidspunkt med prøvetakingspoliklinikken, telefon 728-21100 – tast 1. Ingen skal møte direkte opp uten avtale om prøvetaking.

Åpningstider for telefonen

Hverdager: Kl. 0800-1530

Smitteverntelefon 728-21100 – tast 2 er åpen i samme tidsrom. For andre spørsmål, ring beredskapstelefonen på 909 31 277.

Hurtigtester er forbeholdt pasienter som trenger rask avklaring.

Svar på helsenorge

Svar på prøven blir lagt ut på helsenorge.no (Min side) fortløpende, men forsinkelser kan forekomme ved stor pågang. Dersom prøven er positiv, vil du bli oppringt. 
 

To gode råd


Har du fått negativt testresultat? Er du allerede testet på grunn av symptomer og testen er negativ, er det svært usannsynlig at symptomene skyldes covid 19. Du kan da gå på jobb når du føler deg frisk.

Venter du på testing eller prøvesvar? De som har symptomer på covid-19 og venter på testing eller prøvesvar, skal holde seg hjemme og eventuelt ha hjemmekontor dersom det er mulig.
 

NTNU

Alle NTNU-ansatte og studenter som skal inn på campus, må ha hjemmekontor dersom de har vært i utlandet. De som har luftveisinfeksjoner, må ta kontakt med testtilbudet i Trondheim kommune.