2019

 • 16.01.2019
  Yngre ruspasienter får lettere tilbakefall

  Hvilke variabler har mest å si for om en ruspasient ender opp med å ruse seg på nytt etter behandling? Helle Wessel Andersson har forsket på dette og funnet fire vesentlige faktorer. 

 • 15.01.2019
  Tilbyr spisskompetanse på spiseforstyrrelser hos barn og unge

  Spiseforstyrrelse er en av de mest alvorlige tilstandene innenfor psykiske helse. Et nytt responsteam tilbyr nå rask bistand til behandlere og behandlingsteam i saker med alvorlige spiseforstyrrelser hos barn og unge.

 • 11.01.2019
  Tryggere behandling med nesespray mot overdose

  En ny nesespray utviklet ved NTNU kan være med på å redde flere liv. Nå testes den ut i reelle overdosesituasjoner sammen med ambulansetjenestene både i Oslo og i Trondheim.

 • 09.01.2019
  Toppmoderne IKT-lab flytter hit

  Denne brakkeriggen huser snart en av Norges mest moderne IKT-laber. Lokalene skal blant annet legge til rette for at klinikere kan være med på utformingen av Helseplattformen. 

 • 02.01.2019
  Nytt hovedtelefonnummer til St. Olavs hospital

  Fra 1. januar 2019 er de gamle femsifrede numrene til sentralbordet og kundesenteret på St. Olavs hospital erstattet med nye åttesifrede numre.

Se alle nyhetene
Fant du det du lette etter?
Vi kan ikke svare deg på tilbakemeldingen. Ikke send oss personlig informasjon, for eksempel navn, e-post, telefonnummer eller fødselsnummer.