Mat til pasienter
Vi tilbyr en 4 ukers lunsj- og middagsmeny til sykehusets pasienter.
Til middag kan du velge mellom to alternativer, som regel kjøtt og fisk. Vi tilbyr også ønskekost til deg med dårlig matlyst, i tillegg til 25 spesialkoster.
Menyen blir endret etter sesong, i høytider og på spesielle dager, for eksempel feittirsdag, fårikålens dag etc.
St. Olavs hospital sin visjon er å tilby fremragende behandling til befolkningen i Midt-Norge. Å sikre tilfredsstillende mat og måltider, og ernæringsbehandling ved behov, er en del av det helhetlige behandlingstilbudet ved sykehuset.
Mattilbudet til pasientene tar utgangspunkt i:
- Kosthåndboken - veileder i ernæringsarbeid i helse- og omsorgstjenesten (Helsedirektoratet 2012)
- Hygieniske og sensoriske krav
- Pasientenes ønsker og behov
Sist oppdatert 14.08.2019