Koronapandemien

Smitteverntiltak ved St. Olavs hospital

Fra 5. april 2022 er det ikke lenger koronatiltak ved St. Olav. Adgangskontrollen er fjernet, og det er ikke lenger Covid-19-screening av pasienter. Noen avdelinger vil kunne ha strengere restriksjoner. 


 

See information in English

Se informasjon fra FHI:

St. Olav hospital oppdaterer ikke lenger tall på innlagte pasienter med Covid-19.

Ansatte

Det er i dag ikke egne sykehustiltak på St. Olav utover nasjonale smitteverntiltak for helsetjenesten ved sesongbasert luftveisinfeksjon​ (FHI). 

Ved sykdom og uttalte luftveissymptomer skal man som regel ikke være på jobb. Dette gjelder også selv om man ikke har fått påvist korona på en hurtigtest. Ved restsymptomer etter luftveisinfeksjon, bør man benytte munnbind på jobb til man er symptomfri. Basale smittevernrutiner gjelder.Prosedyren for koronahåndtering har ID 41858​, og finnes i EQS.​

​Pasienter, besøkende og ledsagere

Det er fra 21. mars 2022 ingen restriksjoner for pasienter, besøkende og ledsagere som skal til St. Olav. 

Dersom du har fått påvist korona eller har symptomer på korona, skal du ikke gå inn på sykehuset. Dersom dette gjelder deg og du har time på sykehuset, ta kontakt med avdelingen du skal til. 

Noen avdelinger vil kunne ha strengere restriksjoner. 

Husk god håndhygiene.​

Studenter

Det er ingen restriksjoner for studenter i praksis/arbeid ved St. Olav, og disse følger samme rutiner som ansatte. Ved behov for koronatest, må studenter benytte seg av ​  testtilbudet i Trondheim kommune

​​

​​

Fant du det du lette etter?