Tid og sted
Når
- 02. apr. 2025, 09:00 - 16:00
Hvor
Tid |
Innhold |
08:45-09:00 |
Registrering, kaffe/te |
09:00-09:30 |
Velkommen, praktisk informasjon og introduksjon til kurset |
09:30-10:00 |
Hva er matallergi? v/ Nina Moe, overlege i barnesykdommer |
10:00-10:15 |
Pause |
10:15-10:45 |
Hva er matallergi? v/ Nina Moe, overlege i barnesykdommer |
10:45-11:15 |
Psykologiske aspekter, allergifrykt, tolkning av symptomer og mestring v/ psykologspesialist Heidi Hove Bergmann |
11:15-11:30 |
Spørsmål, erfaringsutveksling |
11:30-12:15 |
Lunsj |
12:15-12:50 |
Kosttilpasning ved matvareallergi v/ klinisk ernæringsfysiolog Frida Hutha Sandnes |
12:50-13:00 |
Pause |
13:00-13:30 |
Kosttilpasning ved matvareallergi v/ klinisk ernæringsfysiolog Frida Hutha Sandnes |
13:30-13:50 |
Brukerinnlegg |
13:50-14:00 |
Pause |
14:00-15:00 |
Håndtering av allergier i barnehage og skole. Beredskap og behandling av alvorlig allergisk reaksjon v/ Liv Bjerke Rodal, sykepleier med spesialkompetanse |
15:00-16:00 |
Presentasjon av Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF). Oppsummering, spørsmål og dialog med foredragsholdere |
Forbehold om endringer
