Avdelingsleder:
Haakon Robin Skogseth, forskningssjef
Forskning er en prosess som gjennom systematisk arbeid kan frembringe ny kunnskap og økt viten.
Innovasjon betyr fornyelse, nyskapning, forandring, nye produkter, tjenester eller produksjonsprosesser.
Utdanning er fellesbetegnelse for all læring av ferdigheter og kunnskaper.
Under finner du alle våre infrastrukturer. Hver og en av de tilbyr flere tjenester. Disse kan du lese mer om på de respektive sider.
Klinisk forskningsenhet Midt-Norge (KLINFORSK)
Klinisk forskningsenhet Midt-Norge (KLINFORSK) bistår med rådgivning og forskningsstøtte i planlegging og gjennomføring av kliniske studier. Ta kontakt med oss om din studie omfatter forskning der du skal teste ut behandling eller samle informasjon om pasienter eller friske frivillige.
- Les mer om Klinisk forskningsenhet Midt-Norge her
Forskningsposten
Forskningsposten kan bistå deg om du mangler personell til å gjennomføre intervensjoner og innsamling av biologisk materiale.
Biobank1
Omfatter din studie innsamling, lagring eller bruk av biologisk materiale med tilhørende opplysninger, ta kontakt med Biobank1.
Fremtidens Operasjonsrom (FOR)
Fremtidens Operasjonsrom (FOR) legger til rette for forskning og utvikling innom de kirurgiske fagområdene, med vekt på minimal invasiv bildestyrt pasientbehandling og medisinsk teknologi.
St. Olavs hospital FOR-Oppdragsforskning
Innunder FOR ligger St. Olavs hospital FOR-Oppdragsforskning, som administrerer kontrakter og økonomi ved gjennomføring av industrifinansierte kliniske studier.
Seksjon for helsefag og utdanning
Seksjon for helsefag og utdanning koordinerer infrastrukturen for praksisstudier ved St. Olavs hospital, representerer sykehuset i utdanningsspørsmål lokalt, regionalt og nasjonalt og bidrar med rådgiving og oppgaveløsning rundt kompetanse og kvalitet i sykepleietjenesten.
Regionalt utdanningssenter for leger i spesialisering (RegUt)
Regional utdanningssenter for leger i spesialisering (RegUt) har en rekke oppgaver som resultat av utdanningsreformen vedtatt gjennom Spesialistforskriften. Disse oppgavene omfatter bl.a. å administrere og koordinere de anbefalte kursene for hver spesialitet, bidra til regional og nasjonal samordnet utdanning og bidra til at læringsmålet kan oppnås ved regionsykehuset i egen region.