Brukere i aktivitet på Vardesenteret

Vardesenteret og Pusterommet

Vardesenteret og Pusterommet er et tilbud til kreftpasienter og pårørende. Her arrangeres kurs, aktiviteter og treningstimer.

Les mer om tilbudene og se oppdatert timeplan (ekstern side)

Vardesenteret finnes det tilbud og aktiviteter både til deg som er pasient, og til deg som er pårørende. Du kan delta på kurs og aktiviteter, få informasjon og veiledning av ulike fagpersoner og møte likesinnede eller bare finne ro. På Vardesenteret finner du et fellesskap med andre i lignende situasjon, og kan få svar på spørsmål
som ofte dukker opp når noen får kreft. Vi kan også hjelpe deg til å finne ut av hvilke tilbud som finnes for deg der du bor. Mange opplever at å snakke med en likeperson kan være nyttig. En likeperson er en person med egen krefthistorie som kan dele av sine erfaringer. Kom gjerne innom senteret for å se om vi har aktiviteter som passer for deg.

Pusterommet er et trenings- og aktivitetssenter der du som kreftpasient skal få kyndig veiledning og motivasjon til å komme i gang med fysisk aktivitet. Her blir det fysiske aktivitetsnivået skreddersydd den enkeltes funksjonsnivå og i sentrum står mestring og velvære. Forskning viser at fysisk aktivitet er svært verdifullt både mens behandlingen pågår og i rehabiliteringsfasen.

Pusterommet våren 2018
Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.