Bilde av brukere i aktivitet på Vardesenteret. Flere sitter rundt bordene, det er håndarbeid som er aktiviteten på bildet.

Vardesenteret og Pusterommet

Vardesenteret og Pusterommet er et tilbud til kreftpasienter og pårørende. Her arrangeres kurs, aktiviteter og treningstimer.

Last ned timeplan for våren 2021 (pdf)


Les mer om tilbudene og se oppdatert timeplan (ekstern side)

Vardesenteret finnes det tilbud og aktiviteter både til deg som er pasient, og til deg som er pårørende. Du kan delta på kurs og aktiviteter, få informasjon og veiledning av ulike fagpersoner og møte likesinnede eller bare finne ro. På Vardesenteret finner du et fellesskap med andre i lignende situasjon, og kan få svar på spørsmål
som ofte dukker opp når noen får kreft. Vi kan også hjelpe deg til å finne ut av hvilke tilbud som finnes for deg der du bor. Mange opplever at å snakke med en likeperson kan være nyttig. En likeperson er en person med egen krefthistorie som kan dele av sine erfaringer. Kom gjerne innom senteret for å se om vi har aktiviteter som passer for deg.

Pusterommet er et trenings- og aktivitetssenter der du som kreftpasient skal få kyndig veiledning og motivasjon til å komme i gang med fysisk aktivitet. Her blir det fysiske aktivitetsnivået skreddersydd den enkeltes funksjonsnivå og i sentrum står mestring og velvære. Forskning viser at fysisk aktivitet er svært verdifullt både mens behandlingen pågår og i rehabiliteringsfasen.

Kontaktinformasjon

Du finner oss i Mauritz Hansens gate 1F på St. Olavs hospital, Øya.

Vardesenteret

Pusterommet


Følg oss på Facebook!


Fant du det du lette etter?