Sengepost B2M Orkdal

Sengepost B2M er en medisinsk enhet med generell indremedisin. Her blir pasienter som trenger øyeblikkelig hjelp innlagt med diagnoser innen: generell indremedisin, hjertelidelser, hjerneslag, hjerneblødning, hjerneinfarkt.

Les mer om Sengepost B2M Orkdal

Sengepost B2M Orkdal

Sengeposten har 24 sengeplasser. Seks sengeplasser er fordelt på tre faste rom som er forbeholdt pasienter med hjerneslag. Vi kaller det en slagenhet.

Vi har primærsykepleiere og arbeider i tverrfaglig team bestående av lege, sykepleier, hjelpepleier, fysioterapeut, ergoterapeut og logoped.  På slagenheten har vi fast personell som er spesielt opplært i slagbehandling. Undervisning og informasjon om hjertesykdom blir gitt av lege og en sykepleier ved posten.

Sengeposten har fire enerom og resten er to-mannsrom. Alle rom har vaskerom og toalett.

Vi arbeider kontinuerlig med å utvikle oss og legge til rette for et godt samarbeid med pasient og pårørende, og kan glede oss over gode tilbakemeldinger fra disse.

Kontakt

Besøkstid/visittid

​​​Besøkstidene varierer fra avdeling til avdeling. Flere avdelinger har åpen besøkstid, og da kan du avtale besøk med personalet på den enkelte avdeling. Det kan være lurt å undersøke besøkstidene ved den enkelte avdeling på forhånd.

Røros sykehus har åpen besøkstid, men ta gjerne kontakt med sengeposten ved spørsmål på telefon 72 82 32 91.

Betaling/egenandeler - gebyr / ikke møtt til time

E-post til sykehuset

​Du har mulighet til å kontakte sykehuset via e-post. Se kontaktinformasjon nederst på siden.

Henvendelser med helse- eller personopplysninger skal ikke sendes på e-post til St. Olavs hospital. Sykehuset besvarer ikke slike spørsmål via e-post.  Vi ber om at dette overholdes for å hindre at helse- og personopplysninger publiseres og at sensitive opplysninger sendes til uvedkommende.


Internett og Wi-Fi

St. Olavs hospital tilbyr et trådløst gjestenett som heter GjestenettHMN. Gjestenettet er tilgjengelig ved alle sykehusets lokasjoner i hele regionen. 
  • Koble til deg trådløsenettet GjestenettHMN.
  • Åpne nettleseren og følg veiledningen.
  • Merk: du vil få en SMS med passord. Du må ha en mobiltelefon med norsk telefonnummer for å få tilsendt passordet.
  • Passord er gyldig i én uke.

Legevakt

Legevaktene driftes av kommunene (ikke St. Olavs hospital).

Trondheim: Fra 23. oktober 2018 finner du Legevakta i nye lokaler i Mauritz Hansens gate 4 (ved siden av Øya helsehus og vis á vis Pasienthotellet).

Mat og servering

Overnatting Orkdal

​Nærmeste alternativ for pasienter og pårørende ved Orkdal Sjukehus som trenger overnatting er Bårdshaug Herregård. De tilbyr overnatting med litt rabatt for pasienter og pårørende ved Orkdal Sjukehus

Oversikt over ansatte

​Vi publiserer ikke oversikt over alle ansatte på sykehuset.

Her finner du oversikt over ledelsen på sykehuset:

Røyking

Det er ikke tillatt å røyke på sykehusets område. 
Kiosker inne på sykehusområder selger ikke tobakksvarer.

Lovendring i røykeloven fra 1. juli 2017:
https://helsedirektoratet.no/nyheter/standardiserte-tobakkspakker-og-dampeforbud-inn-i-roykeloven-fra-1-juli 

Fant du det du lette etter?
Vi kan ikke svare deg på tilbakemeldingen. Ikke send oss personlig informasjon, for eksempel navn, e-post, telefonnummer eller fødselsnummer.