Vi sørger for at pasienter, pårørende, ansatte og studenter ved St. Olavs hospital kan nyte varierte og nylagde måltider fra frokost til kvelds hver eneste dag
Mat & Café er ledende på kost og ernæring i sykehus og har i dag mer enn 100 ansatte fordelt på forsyningskjøkken, 5 senterkjøkken, kjøkkenet på Orkdal sykehus, 9 caféer, kiosk, cateringavdeling og lager og innkjøp.
Vi produserer det meste av maten fra bunnen av og har fokus på bruk av lokalt produserte råvarer.
Vår visjon er: Mat & Café skal bidra til at måltidene er dagens høydepunkt. På den måten bygger vi opp under sykehusets visjon om fremragende behandling.
Vi er, som et av landets første sykehuskjøkken, sertifisert i henhold til standarden NS-EN ISO 9001:2015.
Vi tilbyr en 4 ukers lunsj- og middagsmeny til sykehusets pasienter.
Til middag kan man velge mellom to alternativer, som regel kjøtt og fisk. Vi tilbyr også ønskekost til pasienter med dårlig matlyst, i tillegg til 25 spesialkoster.
Menyen blir endret etter sesong, i høytider og på spesielle dager, for eksempel feittirsdag.
St. Olavs hospital sin visjon er å tilby fremragende behandling til befolkningen i Midt-Norge. Å sikre tilfredsstillende mat og måltider, og ernæringsbehandling ved behov, er en del av det helhetlige behandlingstilbudet ved sykehuset.
Mattilbudet til pasientene tar utgangspunkt i:
I tillegg har vi kiosk på Orkdal sykehus
Velkommen til oss for en god matbit i hyggelige omgivelser
Her finner du info om tilbud og åpningstider
Vi tilbyr et bredt utvalg av møtemat, koldtbord, kaker og varmretter til alle, både interne og eksterne kunder.
Ta kontakt, så gjør vi vårt beste for å tilfredsstille dine ønsker!
Leie av lokale på St. Olavs hospital er gratis dersom du bestiller mat via Mat & Café. Leie av lokale med mat fra andre tilbys ikke.
Kontakt Kundesenteret på tlf. 73 55 30 00 for bestilling av mat og reservasjon av lokale.
I Mat & Café jobber det kjøkkenassistenter, kostøkonomer, faglærte kokker, konditorer, servitører og logistikkoperatører.
Vi er godkjent lærebedrift og har 4 læreplasser i ernæringskokkfaget på Øya og 1 på Orkdal sykehus. Les mer om lærlinger på St. Olav her: https://stolav.no/fag-og-forskning/utdanning-og-kompetanseutvikling/lerlinger#godkjenning-av-lærebedrifter/samarbeidsavtaler
Vi tar også imot utplasseringselever fra videregående skoler, samt praksiselev fra bachelorstudiet i matteknologi ved NTNU.
Vi kan ikke svare deg på tilbakemeldingen. Ikke send oss personlig informasjon, for eksempel navn, e-post, telefonnummer eller fødselsnummer.