HelsaMi
Nytt år, nye tilbud

Utvidet åpningstid på Vardesenteret

Vardesenteret og Pusterommet ved St. Olavs hospital starter det nye året med utvidet åpningstid og nye tilbud for kreftrammede, pårørende og etterlatte.

Det er aldri for sent å få en ny start på et nytt år. Uavhengig av fysisk form, under eller etter behandling, har Vardesenteret og Pusterommet ved St. Olavs hospital et tilbud til deg som kanskje sliter etter kreftsykdom. Denne våren er det også tilbud på kveldstid.

To av treningstilbudene på Pusterommet er tilrettelagt for de med senskader etter kreftbehandling, styrketrening og medisinsk yoga. Styrketreningen er et kveldstilbud med veiledning av fysioterapeut. Treningen er tilpasset hver enkelt. Mediyoga er også et nytt tilbud av året. Tilbudet er tilgjengelig for alle.

Trening og yoga på vardesenteret
Trening og mediyoga på Vardesenteret og Pusterommet. Foto: Ole Martin Wold

På Vardesenteret finnes det et svært variert tilbud, alt fra ernæringskurs, kurs rettet mot ulike krefttyper eller mestringskurs. Kreftkoordinatorene fra Malvik, Melhus, Orkdalsregionen og Trondheim kommune vil være til stede flere ganger denne våren. I tillegg arrangeres det Temamøter hver siste fredag i måneden. Det blir relevante innlegg og mulighet for spørsmål og samtaler rundt bordene.

Se fullstendig program her
Til pusterommene.no