HelsaMi
For første gang i Norge

Verdenskonferanse for utendørsterapi

Sigrid Rohde fra KORUS Midt blir en av foredragsholderne når deltagere fra 47 land samles til internasjonal konferanse for utendørsterapi i Agder.

bilde av fjell og daler, innfelt portrett av Sigrid Rohde

Foto: Colourbox/Trond Ola Tilseth

«Journeying together» er tema for verdenskonferansen i utendørsterapi, som arrangeres i Kristiansand og Hovden fra 20. - 25. juni, 

Det er 9. gang denne konferansen arrangeres, og første gang i Norden. Egentlig skulle arrangementet finne sted i fjor, men det ble utsatt på grunn av pandemien.

Gå inn på konferansens hjemmeside for påmelding

Det engelske navnet på konferansen er The International Adventure Therapy Conference (IATC) . Målgruppen er praktikere på feltet utendørsterapi, akademikere, forskere, politikere, fagfolk og studenter.

 Det faglige programmet vil bestå av i overkant av 100 foredrag, som er fordelt på forskningspresentasjoner, faglige foredrag, praktiske workshops, plenumsforedrag og paneldebatter.

Blant innleggsholderne er KORUS Midts egen Sigrid Rohde, som tidligere i år ble kåret til Årets Villmarking. Hun skal sammen med faglig rådgiver i NAPHA, Trond Asmussen holde innlegget "Establishing a Network for Outdoor Therapy in Mid-Norway».

Les mer om konferansen på hjemmesiden til NAPHA