HelsaMi
Rusta for livet

Ruskonferansen 2019

Rusproblematikk angår og berører oss alle – enten i kraft av at vi er medlemmer av storsamfunn eller lokalmiljø, gjennom roller i arbeid og fritid, som brukere eller pårørende.
Hva er det i samfunnet og kulturen som bidrar til rusproblemer? Hva er det som gjør at noen lokalsamfunn har mye problematikk og andre lite? Når og hvordan overføres rusproblematikk fra generasjon til generasjon, og hvilke faktorer gjør at noen individer er mer sårbare for å utvikle rusproblemer enn andre?
Hvordan skal vi som samfunn hjelpe de som er mest berørt? Hvordan kan vi vite hva slags behandling som virker og hva som er viktig for brukere og pårørende? Og hva kan vi gjøre for at flest mulig skal få den hjelpen de har behov for?
Dette er noen av spørsmålene vi stiller foredragsholderne under Ruskonferansen 2019. Vi ser frem til to dager spekket med kunnskapsformidling, engasjement og gode møter mellom fagfolk, brukere, pårørende, beslutningstakere og andre interesserte. Velkommen skal dere være!


​Program

Foredragsholdere

Mer informasjon kommer. Følg gjerne Ruskonferansen på Facebook for oppdateringer frem til konferansen.

Påmelding

Klikk her for å melde deg på

Praktisk informasjon

Deltakeravgift

Deltakeravgiften er kr. 3100. For representanter for bruker- eller pårørendeorganisasjoner er deltakeravgiften kr. 1550.

Konferansemiddag

Treretters middag onsdag 24. april koster kr. 500

Påmelding og avmelding

Frem til 7. februar 2019 kan du endre påmeldingen din eller melde deg av konferansen og middagen uten kostnad. Etter denne datoen er all påmelding bindende og deltakeravgift må betales. Påmeldte som ikke har anledning til å delta på konferansen kan sende en annen i sitt sted. Gi oss gjerne beskjed slik at vi kan endre navn i deltakerlisten.

Overnatting

Overnatting bestilles og betales av deltakerne selv. Vi har reservert alle tilgjengelige rom på Clarion Hotel & Congress, og om du er tidlig nok ute kan du bestille et av disse. For å bestille rom på konferansehotellet sender du en e-post til groups.cl.trondheim@choice.no, eller ringer tlf 73925500. Oppgi kode  8436

Andre hotell i nærheten er: Radisson Blu Royal Garden HotellP-Hotels BrattøraScandic SolsidenClarion Collection Hotel Grand Olav, Scandic Nidelven HotellScandic Bakklandet Hotell

Kursgodkjenninger

Konferansen vil bli søkt godkjent hos Legeforeningen, Psykologforeningen og Norsk Sykepleieforbund.

Kontaktpersoner

For spørsmål om påmelding, media eller presse: unn.grimstad@stolav.no

For spørsmål om Kommunerusprisen 2019: britt.kjerkreit.ivarson@stolav.no

For spørsmål om stands: anne.merete.grande@stolav.no

Kontaktperson for foredragsholdere: arnhild.strand@stolav.no

Kontaktperson for presse og media: trond.ola.tilseth@stolav.no

Fant du det du lette etter?