Ruskonferansen 2017

Øyet som ser

For virkelig å kunne se de rusavhengige, deres pårørende og hva som er god og helseeffektiv rusbehandling må vi klare å innta flere perspektiv. Tilbudet om oppfølging og behandling skal være tilgjengelig, holde høy kvalitet og tilrettelegge for at enda flere lykkes med økt rusmestring over tid. Mye tyder på at vi er på riktig spor med blant annet økt brukermedvirkning, nye nasjonale retningslinjer for TSB, opptrappingsplan og mer forskning. Samtidig lever ulike syn på hva som virker, hvem vi er til for og hvor veien skal gå side om side i fagfeltet vårt.  Debatten bør holdes åpen og levende, og vi ønsker engasjerte brukere, fagfolk, politikere og andre interesserte velkommen til Ruskonferansen 2017!

​Program

Program Ruskonferansen 2017.pdf

Foredragsholdere

Mer informasjon kommer. Følg gjerne Ruskonferansen på Facebook for oppdateringer frem til konferansen.

Påmelding

Klikk her for å melde deg på

Praktisk informasjon

Deltakeravgift

Deltakeravgiften er kr. 2500. For representanter for bruker- eller pårørendeorganisasjoner er deltakeravgiften kr. 1250.

Konferansemiddag

Treretters middag onsdag 29. mars koster kr. 500

Påmelding og avmelding

Frem til 17. januar 2017 kan du endre påmeldingen din eller melde deg av konferansen og middagen uten kostnad. Etter denne datoen er all påmelding bindende og deltakeravgift må betales. Påmeldte som ikke har anledning til å delta på konferansen kan sende en annen i sitt sted. Gi oss gjerne beskjed slik at vi kan endre navn i deltakerlisten.

Overnatting

Overnatting bestilles og betales av deltakerne selv. Vi har reservert alle tilgjengelige rom på Clarion Hotel & Congress, og om du er tidlig nok ute kan du bestille et av disse. For å bestille rom på konferansehotellet sender du en e-post til groups.cl.trondheim@choice.no, eller ringer tlf 73925500. Oppgi kode #1169

Andre hotell i nærheten er: Radisson Blu Royal Garden HotellP-Hotels BrattøraScandic SolsidenClarion Collection Hotel Grand Olav, Scandic Nidelven HotellScandic Bakklandet Hotell

Kursgodkjenninger

Konferansen vil bli søkt godkjent hos Legeforeningen, Psykologforeningen og Norsk Sykepleieforbund.

Kontaktpersoner

For spørsmål om påmelding, media eller presse: unn.grimstad@stolav.no

For spørsmål om Kommunerusprisen 2017: britt.kjerkreit.ivarson@stolav.no

For spørsmål om stands: anne.merete.grande@stolav.no

Kontaktperson for foredragsholdere: arnhild.strand@stolav.no

Fant du det du lette etter?
Vi kan ikke svare deg på tilbakemeldingen. Ikke send oss personlig informasjon, for eksempel navn, e-post, telefonnummer eller fødselsnummer.