HelsaMi

Meld deg på Ruskonferansen 2021

Fagfolk, brukere, arbeidsgivere og andre vil dele sin kunnskap og perspektiver på stigma, tilhørighet, avhengighet og behandling under Ruskonferansen 2021.

logo for rusjonferansen

​29. og 29. april går den heldigitale Ruskonferansen 2021 av stabelen. Den har fått navnet "En av oss". Det blir foredrag, panelsamtaler, forskningsformidling, virtuelle stands og mulighet til å knytte kontakter, delta i diskusjoner og ha digitale møter med andre deltakere.

Meld deg på her

Ruskonferansen 2021 er en digital konferanse. Påmeldte vil få innloggingsinformasjon cirka tre uker før konferansen. Når du logger inn vil du ha mulighet til å se deltakerlisten, ha kontakt med andre påmeldte via e-post, chat eller videomøte, lese om bidragsyterne og stille spørsmål til arrangøren. Du kan også besøke det virtuelle utstillingsområdet når dette åpner, og se presentasjoner av forsknings- og utviklingsprosjekter både før og etter konferansedagene.

Vi oppfordrer deg med andre ord til å melde deg på tidlig for å få fullt utbytte av alt Ruskonferansen 2021 byr på. Siste frist for påmelding er mandag 26. april. Frem til 14. april kan du melde deg av konferansen uten kostnad. Etter denne datoen er all påmelding bindende og deltakeravgift må betales. Påmeldte som ikke har anledning til å delta på konferansen kan overlate deltakerplassen til en annen. Gi oss i såfall beskjed, så endrer vi innloggingsinformasjonen.

Konferansens hovedtema

Det er fortsatt en del mennesker som opplever at det er vanskelig å være åpen om rusproblemer, og flere har erfart at rusproblemene har skapt utfordringer i både familie- og arbeidsliv. I årets program ønsker vi å utfordre bildet av hvem «den typiske brukeren» er og snakke om hvordan vi kan bidra til å bygge ned fordommer og forebygge utenforskap. Hvordan kan vi bidra til å øke forståelse for at rusproblemer ikke bare rammer «de andre» - men en av oss? Og hvordan kan vi inkludere de som på ulike vis har falt utenfor til å igjen bli en del av fellesskapet?

Meld deg på her

Program