Prøvetakingsutstyr og rekvisisjoner - bestillingsskjema

Laboratoriemedisinsk klinikk

Vi har tatt i bruk nye forsendelseskonvolutter for biologisk materiale og fraktetiketter. Forsendelseskonvoluttene er av type Tyvek rivesikre konvolutter størrelse 250x405x10 mm. Bobleplast-konvoluttene og fraktetikettene dere allerede har, kan fortsatt brukes. De nye forsendelseskonvoluttene og fraktetikettene vil fases inn ved nye bestillinger i løpet av mars.

Fraktetikettene må limes på forsendelseskonvoluttene (merket med R1 for sending mandag – torsdag) som tidligere. Det som er nytt er at det ikke lenger vil stå avsenderinformasjon på dem, vi kan likevel spore hvor forsendelsen er innlevert. De nye fraktetikettene kan benyttes 1 år etter bestilling.

Både forsendelseskonvolutter og fraktetiketter vil nå kunne bestilles i samme skjema som øvrig prøvetakingsutstyr. Vær oppmerksom på at fraktetiketter for sending av prøver på fredager (merket med L1) med utlevering hos oss på lørdager fortsatt må bestilles i eget skjema.

Bestillingsskjema for prøvetakingsutstyr, fraktetiketter, forsendelseskonvolutter og rekvisisjoner:

Tidsfrister innlevering av forsendelser:

Rekvirenten må sørge for at forsendelseskonvolutten(e) er levert i Post i Butikk, landpostbud eller evt. internt postkontor innen en tidsfrist som vil være forskjellig fra sted til sted. Oversikt over Postens tidsfrister finner dere her.

Hvis du har spørsmål:

  • Kundekontakt Laboratoriemedisinsk klinikk, telefon 72 57 44 35, e-post kundekontakt.pht@stolav.no for spørsmål om bestillinger av fraktetiketter, forsendelseskonvolutter og annet
  • Logistikk og forsyning, telefon 90 98 15 80, e-post forsyning@stolav.no for spørsmål knyttet til bestilling av prøvetakingsutstyr og rekvisisjoner for Lab St. Olav (Medisinsk biokjemi, medisinsk mikrobiologi, immunologi og transfusjonsmedisin, patologi) og lab Orkdal sjukehus
  • Avdeling for klinisk farmakologi, telefon 72 82 91 00, e-post farmakologi@stolav.no for spørsmål knyttet til alle bestillinger hos avdelingen
Fant du det du lette etter?
Vi kan ikke svare deg på tilbakemeldingen. Ikke send oss personlig informasjon, for eksempel navn, e-post, telefonnummer eller fødselsnummer.