Inger-Lise Aamot
Faglig leder/ koordinator


Utdannet fysioterapeut og har en PhD i klinisk medisin. Post doc ved CERG, K.G Jebsen - Senter for hjertetrening, Institutt for sirkulasjon og bildediagnostikk, NTNU. Forskningsfokus er trening som behandling ved hjertesykdom, organisering av tjenestetilbud og hvilke faktorer som påvirker etterlevelse av gunstige livsstilsendringer.
Mail: Inger-Lise.Aamot@stolav.no


 

Øivind Rognmo
Rådgiver/ forsker innen treningsfysiologi


Utdannet dr.philos innen treningsfysiologi og kardiovaskulær sykdom. Mange år som nestleder ved CERG, K.G. Jebsen - Senter for hjertetrening. Praktisk trenererfaring fra alpinlandslaget for herrer. Forskningsfokus er kardiovaskulære tilpasninger til fysisk trening, fra cellulær fysiologi, via kliniske tilpasninger og til sammenhenger på befolkningsnivå.
Mail: oivind.rognmo@ntnu.no


 

Borghild Lomundal
Fagansvarlig Læring og mestring


Utdannet fysioterapeut med master i planlegging. Seksjonsleder ved Lærings- og mestringssenteret, Klinikk for kliniske servicefunksjoner, St. Olavs Hospital. Doktorgradsstipendiat ved Institutt for samfunnsmedisin ved NTNU i Trondheim, med forskningsfokus på opplæring og trening for personer med KOLS.
Mail: Borghild.Lomundal@stolav.no


 

Elisabeth K. Vesterbekkmo
Lege, Hjertemedisin


Spesialist i indremedisin og lege i spesialisering ved Klinikk for Hjertemedisin, St. Olavs Hospital. Doktorgradsstipendiat ved CERG, K.G Jebsen - Senter for hjertetrening, Institutt for sirkulasjon og bildediagnostikk, NTNU. Forskningsfokus er på effekten av trening som medisin for å behandle hjerte- og livsstilsrelaterte sykdommer, og det genetiske grunnlaget for hjerte- og karsykdom.
Mail: Elisabeth.K.Vesterbekkmo@stolav.no


 

Eivind Brønstad
Lege, Lunge- og arbeidsmedisin


Overlege ved lungeavdelingen, St. Olavs Hospital. Post doc ved CERG, K.G Jebsen - Senter for hjertetrening, Institutt for sirkulasjon og bildediagnostikk, NTNU. Forskningsfokus er på effekter av trening på hjerte og skjelettmuskulatur hos personer med KOLS.
Mail: Eivind.Bronstad@stolav.no

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller fødselsnummer.