Tiller DPS - Tiller poliklinikk spiseforstyrrelser områdefunksjon (SPIS)

Tiller poliklinikk spiseforstyrrelser områdefunksjon gir tilbud om hjelp til håndtering av alvorlige spiseforstyrrelser. SPIS tar i mot henvendelser fra Psykisk Helsevern i hele Sør-Trøndelag.

 

Les mer om Tiller DPS - Tiller poliklinikk spiseforstyrrelser områdefunksjon (SPIS)

Tiller DPS - Tiller poliklinikk spiseforstyrrelser områdefunksjon (SPIS)

Enhet for spiseforstyrrelser tilbyr utredning og behandling til pasienter med alvorlige spiseforstyrrelser. Enheten har områdefunksjon hvilket betyr at opptaksområdet for enheten er hele Sør-Trøndelag. Behandlingstilbudet består av polikliniske samtaler, somatisk oppfølging, gruppebehandling og dagpoliklinikk, samt mulighet for innleggelse i DPSets Døgnavdeling.

 • Behandlere
 • Psykiater
 • Psykolog
 • Psykiatriske sykepleiere
 • Fysioterapeut

Kontakt

Oppmøtested
Henvendelse i resepsjonen i hovedbygget.
Telefon
72 82 39 00
mandag08:00 - 15:30
tirsdag08:00 - 15:30
onsdag08:00 - 15:30
torsdag08:00 - 15:30
fredag08:00 - 15:30
-
E-post
Postadresse
Tiller DPS
St.Olavs Hospital HF
Postboks 3250 Sluppen
7006 Trondheim

Kart

Kart Tiller DPS

Praktisk informasjon

E-post til sykehuset

​Du har mulighet til å kontakte sykehuset via e-post.

Henvendelser med helse- eller personopplysninger skal ikke sendes på e-post til St. Olavs Hospital. Sykehuset besvarer ikke slike spørsmål via e-post.  Vi ber om at dette overholdes for å hindre at helse- og personopplysninger publiseres og at sensitive opplysninger sendes til uvedkommende.

Betaling av egenandeler fra 1. mars 2017

​For pasienter som ikke betaler med kort, så vil faktura for konsultasjoner sendes til pasientene på en av følgende måter:

 1. For pasienter som har valgt Digipost som offentlig postkasse og som har godkjent at offentlige virksomheter kan sende elektronisk informasjon, så vil fakturaen sendes til pasientens postkasse hos Digipost. Flere banker har etablert en avtale med Digipost slik at fakturaen automatisk kan legges i din forfallsoversikt på din konto hos banken. Les mer om Digipost på www.digipost.no 
 2. For pasienter som har valgt e-Boks som offentlig postkasse og som har godkjent at offentlige virksomheter kan sende elektronisk informasjon, så vil fakturaen sendes til pasientens postkasse hos e-Boks. Les mer om e-Boks på www.e-boks.no 
 3. Pasienter som ikke har etablert avtale med Digipost eller e-Boks og heller ikke har godkjent at offentlige virksomheter kan sende elektronisk informasjon, vil få tilsendt faktura pr. post.

For pasienter som betaler med kort vil det ikke bli noen endringer.

Internett og Wi-Fi

​​​​​St. Olavs Hospital tilbyr et trådløst gjestenett som heter GjestenettHMN. Gjestenettet er tilgjengelig ved alle sykehusets lokasjoner i hele regionen. 

 • Koble til deg trådløsenettet GjestenettHMN.
 • Åpne nettleseren og følg veiledningen.
 • Du mottar passord på SMS og deretter kan du ta i bruk gjestenettet.
 • Passord er gyldig én uke. Passord kan sendes til enhver mobiltelefon med norsk telefonnummer. 

Røyking

Det er ikke tillatt å røyke på sykehusets område. 
Kiosker inne på sykehusområder selger ikke tobakksvarer.