Senter for eTerapi

eMeistring

Senter for eTerapi tilbyr eMeistring som er terapeutveiledet internettbehandling til deg som sliter med sosial angst, panikklidelser eller depresjon.

Veiledet internettbehandling inneholder de samme elementene som ordinær kognitiv adferdsterapi hos behandler i poliklinikk. Forskjellen er at behandlingen og tilbakemeldinger fra behandler skjer via internett. Med veiledet internettbehandling kan vi nå pasientgrupper som ellers har høy terskel for å søke hjelp, eller av andre grunner har utfordringer med å komme i kontakt med oss (reisevei, jobb/skole, tid på døgnet ol.). eMeistring er en fleksibel behandlingsform og støtter dermed oppunder målet om å øke tilgjengeligheten til effektive helsetjenester.

Behandlingen er inndelt i kapitler med tekst som du skal lese, og oppgaver som du skal gjøre. Behandlingen varer opp til 14 uker. Hver uke får du oppfølging fra en behandler via internett som veileder deg i behandlingen.

Utvidet informasjon om behandlingen finner du lenger ned på siden. Der finner du også første modul i hvert av behandlingsprogrammene våre.

Pålogging for pasienter

Pålogging for behandlere

Ønsker du å komme raskt i gang med behandling?

Vi har opprettet et prosjekt som tar imot de fra Trondheimsregionen som ønsker å komme raskt i gang med behandlingen. Du kan ta direkte kontakt med oss. Du trenger ikke henvisning fra lege.

Behandling

 • En dame som sitter i sofaen med en PC i fanget som hun trykker på.Behandlingsprogrammene

  eMestring bygger på kognitiv atferdsterapi, som har vist seg å være effektiv behandling av depresjon og angstlidelser.

 • En ungdom i rød hettegenser som skiller seg ut fra de andre i gjengen som er i svart hvitt.Forskning

  Alle pasienter som mottar e-terapi blir bedt om å samtykke til at vi bruker informasjon fra behandlingen til forskning.

 • Fastlege som henviser en pasient til videre behandling.Henvisning

  Alle som ønsker behandling med e-terapi må henvises fra sin fastlege, fra spesialisthelsetjenesten eller fra annen lege eller psykolog. For å motta behandling må du være over 18 år.

 • Bildet viser et tastatur og en hånd som klikker på en datamus. FotoSikkerhet

  På grunn av elektronisk utveksling av sensitiv personinformasjon i e- terapi programmene benytter vi det høyeste sikkerhetsnivået vi har i Norge. Det vil si at du må logge deg på via BankID og Buypass.

Fant du det du lette etter?