Nidaros DPS, Fosen- Teamet

Fosen-Teamet er en allmennpsykiatrisk poliklinikk. Det betyr at vi forholder oss til alle vansker innenfor rus og psykisk helsevern. Behandlingen vi tilbyr er primært i form av samtaler, både individuelt, som par eller samtaler med hele familien.
Les mer om Nidaros DPS, Fosen- Teamet

Nidaros DPS, Fosen- Teamet

Fosen-Teamet dekker fem Sør-Trøndelagskommuner på Fosen: Rissa, Bjugn, Ørland, Åfjord og Roan. I tillegg får vi en god del henvisninger fra Leksvik kommune i Nord-Trøndelag.

Det er et mål for oss å møte de som er henvist så nær hjemstedet som mulig. Derfor har vi kontorer i flere kommuner (Rissa, Ørland og Åfjord). Dette gjør at det blir enklere å samarbeide med familie og lokale instanser som Nav og fastlege, hvis det skulle være aktuelt.

Vi tilbyr også behandling i gruppe (selvhevdelsesgruppe) og kroppsorientert terapi ved traumer. I tillegg har vi mekling etter Lov om barn og foreldre og Lov om ekteskap. Det vil si et tilbud for foreldre som vil gå fra hverandre og har barn under 16 år.

Vår generelle erfaring er at problemer ofte oppstår i forholdet mellom mennesker. Flere av oss har derfor familieterapeutisk bakgrunn.

Fagpersoner som jobber i teamet er psykiater, psykologer, 3 årig høyskoleutdanning med mange videre- og etterutdanninger. Tilsammen er vi 9 behandlere.

Stedsbeskrivelser:

  • Rissa: Kremmergården (Fosenteamets hovedkontor)
  • Ørland: Ørland Legesenter (inngang F)
  • Åfjord: Familiesenteret (like ved Rådhuset)

Kontakt

Oppmøtested

Rissa: Kremmergården (2 etasje, Rådhusgata 12)

Ørland: Ørland Legesenter (inngang F)

Åfjord: Familiesenteret (like ved Rådhuset)

Telefon
72823450 (sentralbord og hovedkontor i Rissa)
mandag - fredag 08:00-15:30
E-post
Postadresse

Fosenteamet

Rådhusveien 12
7100 Rissa

Kremmergården, Rissa
Besøksadresse
Kremmergården, Rådhusv 12(Google maps)
7100 Rissa

Praktisk informasjon

Besøkstid/visittid

​​​Besøkstidene varierer fra avdeling til avdeling. Flere avdelinger har åpen besøkstid, og da kan du avtale besøk med personalet på den enkelte avdeling. Det kan være lurt å undersøke besøkstidene ved den enkelte avdeling på forhånd.

Røros sykehus har åpen besøkstid, men ta gjerne kontakt med sengeposten ved spørsmål på telefon 72 82 32 91.

Betaling av egenandeler

​​Blir du behandlet på en poliklinikk (uten innleggelse), må du som regel betale en egenandel. I tillegg til egenandel ved konsultasjon, må du som regel betale egenandel ved røntgen- og ultralydundersøkelser og ved nukleærmedisinske billedundersøkelser når du ikke er innlagt på sykehus.

Noen pasientgrupper er fritatt for å betale egenandel.

Du kan betale med kort på behandlingsstedet.

Hvis du ikke kan betale med kort:

  1. For pasienter som har valgt Digipost som offentlig postkasse og som har godkjent at offentlige virksomheter kan sende elektronisk informasjon, så vil fakturaen sendes til pasientens postkasse hos Digipost. Flere banker har etablert en avtale med Digipost slik at fakturaen automatisk kan legges i din forfallsoversikt på din konto hos banken. Les mer om Digipost på www.digipost.no 
  2. For pasienter som har valgt e-Boks som offentlig postkasse og som har godkjent at offentlige virksomheter kan sende elektronisk informasjon, så vil fakturaen sendes til pasientens postkasse hos e-Boks. Les mer om e-Boks på www.e-boks.no 
  3. Pasienter som ikke har etablert avtale med Digipost eller e-Boks og heller ikke har godkjent at offentlige virksomheter kan sende elektronisk informasjon, vil få tilsendt faktura pr. post.

Denne ordningen er gjeldende fra 1. mars 2017.

E-post til sykehuset

​Du har mulighet til å kontakte sykehuset via e-post. Se kontaktinformasjon nederst på siden.

Henvendelser med helse- eller personopplysninger skal ikke sendes på e-post til St. Olavs hospital. Sykehuset besvarer ikke slike spørsmål via e-post.  Vi ber om at dette overholdes for å hindre at helse- og personopplysninger publiseres og at sensitive opplysninger sendes til uvedkommende.


Internett og Wi-Fi

St. Olavs hospital tilbyr et trådløst gjestenett som heter GjestenettHMN. Gjestenettet er tilgjengelig ved alle sykehusets lokasjoner i hele regionen. 
  • Koble til deg trådløsenettet GjestenettHMN.
  • Åpne nettleseren og følg veiledningen.
  • Merk: du vil få en SMS med passord. Du må ha en mobiltelefon med norsk telefonnummer for å få tilsendt passordet.
  • Passord er gyldig i én uke.

Legevakt

Legevaktene driftes av kommunene (ikke St. Olavs hospital).

Trondheim: Fra 23. oktober 2018 finner du Legevakta i nye lokaler i Mauritz Hansens gate 4 (ved siden av Øya helsehus og vis á vis Pasienthotellet).

Oversikt over ansatte

​Vi publiserer ikke oversikt over alle ansatte på sykehuset.

Her finner du oversikt over ledelsen på sykehuset:

Røyking

Det er ikke tillatt å røyke på sykehusets område. 
Kiosker inne på sykehusområder selger ikke tobakksvarer.

Lovendring i røykeloven fra 1. juli 2017:
https://helsedirektoratet.no/nyheter/standardiserte-tobakkspakker-og-dampeforbud-inn-i-roykeloven-fra-1-juli 

Fant du det du lette etter?
Vi kan ikke svare deg på tilbakemeldingen. Ikke send oss personlig informasjon, for eksempel navn, e-post, telefonnummer eller fødselsnummer.