Brøset, Kompetansesenteret for sikkerhets-, fengsels- og rettspsykiatri

Forskning og fagutvikling innen sikkerhets-, fengsels- og rettspsykiatri

Les mer om Brøset, Kompetansesenteret for sikkerhets-, fengsels- og rettspsykiatri

Brøset, Kompetansesenteret for sikkerhets-, fengsels- og rettspsykiatri

Kompetansesenter for sikkerhets-, fengsels- og rettspsykiatri i Helse Midt/Nord er én av fire seksjoner lokalisert ved Avdeling Brøset.

Kompetansesenteret får sitt oppdragsbrev fra Helsedirektoratet gjennom Helse Midt og St. Olavs HF fungerer som vertskap for senteret.

Kompetansesenteret har ansvar for undervisning, forskning og fagutvikling innenfor tre likestilte fagområder: Sikkerhetspsykiatri, Fengselspsykiatri, Rettspsykiatri.

Kjerneoppgaven er sikkerhets- og risikoproblematikk tilknyttet alvorlige psykiske lidelser og avvik, herunder sedelighetsforbrytelser og seksualisert vold.

Kompetansesenteret jobber i et tverrfaglig miljø og består av medarbeidere fra ulike faggrupper med høy kompetanse innen sine fagfelt.

Senteret er en del av et kompetansesenternettverk med tilsvarende sentra i Helse Sør/Øst og Helse Vest.

Dette kompetansesenternettverket for sikkerhets-, fengsels- og rettspsykiatri blir forkortet under navnet SIFER.

Les mer på www.sifer.no

 

Kontakt

Telefon
72823700
E-post

Brøset

Besøksadresse
Brøsetveien 100(Google maps)
7046 Trondheim
Telefon
72 82 37 00

Kart

Parkering Brøset

​Gratis parkering

Praktisk informasjon

E-post til sykehuset

​Du har mulighet til å kontakte sykehuset via e-post.

Henvendelser med helse- eller personopplysninger skal ikke sendes på e-post til St. Olavs Hospital. Sykehuset besvarer ikke slike spørsmål via e-post.  Vi ber om at dette overholdes for å hindre at helse- og personopplysninger publiseres og at sensitive opplysninger sendes til uvedkommende.

Betaling av egenandeler fra 1. mars 2017

​For pasienter som ikke betaler med kort, så vil faktura for konsultasjoner sendes til pasientene på en av følgende måter:

  1. For pasienter som har valgt Digipost som offentlig postkasse og som har godkjent at offentlige virksomheter kan sende elektronisk informasjon, så vil fakturaen sendes til pasientens postkasse hos Digipost. Flere banker har etablert en avtale med Digipost slik at fakturaen automatisk kan legges i din forfallsoversikt på din konto hos banken. Les mer om Digipost på www.digipost.no 
  2. For pasienter som har valgt e-Boks som offentlig postkasse og som har godkjent at offentlige virksomheter kan sende elektronisk informasjon, så vil fakturaen sendes til pasientens postkasse hos e-Boks. Les mer om e-Boks på www.e-boks.no 
  3. Pasienter som ikke har etablert avtale med Digipost eller e-Boks og heller ikke har godkjent at offentlige virksomheter kan sende elektronisk informasjon, vil få tilsendt faktura pr. post.

For pasienter som betaler med kort vil det ikke bli noen endringer.

Internett og Wi-Fi

​​​​​St. Olavs Hospital tilbyr et trådløst gjestenett som heter GjestenettHMN. Gjestenettet er tilgjengelig ved alle sykehusets lokasjoner i hele regionen. 

  • Koble til deg trådløsenettet GjestenettHMN.
  • Åpne nettleseren og følg veiledningen.
  • Du mottar passord på SMS og deretter kan du ta i bruk gjestenettet.
  • Passord er gyldig én uke. Passord kan sendes til enhver mobiltelefon med norsk telefonnummer. 

Røyking

Det er ikke tillatt å røyke på sykehusets område. 
Kiosker inne på sykehusområder selger ikke tobakksvarer.