Brøset, Lærings- og mestringssenter Habiliteringstjenesten

Lærings- og mestringssenteret ved Habiliteringstjenesten for voksne er for personer med medfødte funksjonshemminger, deres pårørende og ansatte i kommunale virksomheter.

 

Les mer om Brøset, Lærings- og mestringssenter Habiliteringstjenesten

Brøset, Lærings- og mestringssenter Habiliteringstjenesten

Vi samarbeider med de andre lærings- og mestringssentrene ved St. Olavs Hospital, og særlig med lærings- og mestringssenteret ved Trondsletten habiliteringssenter. Et lærings- og mestringssenter (LMS) er en tilgjengelig møteplass for personer med kronisk sykdom og/eller funksjonshemming, familie, venner og fagpersonell.

Lærings- og mestringssentrene har følgende oppgaver:
•være en tilgjengelig møteplass og et samarbeidsverksted
•være senter for kursvirksomhet for brukere (pasienter og pårørende)
•gi et bidrag til at helsepersonell blir bedre til å lære fra seg
•være aktivt informasjonssenter
•gi tilgang til internett for brukerne

Når noen har en funksjonshemming trenger han/hun og pårørende kunnskap. Dette gjelder også offentlige bistandspersoner. LMS bygger på prinsippet om at brukerens erfaringskunnskap og sykehusets fagkunnskap likestilles.

Vi samarbeider med brukerorganisasjoner, interesseorganisasjoner og fagpersoner for å utvikle aktuelle og gode tilbud.

Dersom du har ønsker eller forslag, eller selv ønsker å bidra til planlegging og gjennomføring av lærings- og mestringstilbud, ta kontakt med oss:

bjorg.neset@stolav.no Telefon: 994 19 923

Kontakt

Telefon
72 82 36 30

Praktisk informasjon

E-post til sykehuset

​Du har mulighet til å kontakte sykehuset via e-post.

Henvendelser med helse- eller personopplysninger skal ikke sendes på e-post til St. Olavs Hospital. Sykehuset besvarer ikke slike spørsmål via e-post.  Vi ber om at dette overholdes for å hindre at helse- og personopplysninger publiseres og at sensitive opplysninger sendes til uvedkommende.

Betaling av egenandeler fra 1. mars 2017

​For pasienter som ikke betaler med kort, så vil faktura for konsultasjoner sendes til pasientene på en av følgende måter:

  1. For pasienter som har valgt Digipost som offentlig postkasse og som har godkjent at offentlige virksomheter kan sende elektronisk informasjon, så vil fakturaen sendes til pasientens postkasse hos Digipost. Flere banker har etablert en avtale med Digipost slik at fakturaen automatisk kan legges i din forfallsoversikt på din konto hos banken. Les mer om Digipost på www.digipost.no 
  2. For pasienter som har valgt e-Boks som offentlig postkasse og som har godkjent at offentlige virksomheter kan sende elektronisk informasjon, så vil fakturaen sendes til pasientens postkasse hos e-Boks. Les mer om e-Boks på www.e-boks.no 
  3. Pasienter som ikke har etablert avtale med Digipost eller e-Boks og heller ikke har godkjent at offentlige virksomheter kan sende elektronisk informasjon, vil få tilsendt faktura pr. post.

For pasienter som betaler med kort vil det ikke bli noen endringer.

Internett og Wi-Fi

​​​​​St. Olavs Hospital tilbyr et trådløst gjestenett som heter GjestenettHMN. Gjestenettet er tilgjengelig ved alle sykehusets lokasjoner i hele regionen. 

  • Koble til deg trådløsenettet GjestenettHMN.
  • Åpne nettleseren og følg veiledningen.
  • Du mottar passord på SMS og deretter kan du ta i bruk gjestenettet.
  • Passord er gyldig én uke. Passord kan sendes til enhver mobiltelefon med norsk telefonnummer. 

Røyking

Det er ikke tillatt å røyke på sykehusets område. 
Kiosker inne på sykehusområder selger ikke tobakksvarer.

Arrangementer