Nasjonal traume- og teamsamling 2018

Kurs og kompetanseutvikling for helsepersonell , 12.11.2018-15.11.2018

Stiftelsen BEST, Nasjonal Kompetansetjeneste for Traumatologi og Nasjonalt Traumeregister inviterer igjen i fellesskap til det årlige nettverksmøtet.  Denne gang i Trondheim på St. Olavs hospital. Påmeldingsfrist 12. oktober.

Stiftelsen BEST, Nasjonal Kompetansetjeneste for Traumatologi og Nasjonalt Traumeregister inviterer igjen i fellesskap til det årlige nettverksmøtet.  Denne gang i Trondheim på St. Olavs hospital. Nettverksmøtet arrangeres onsdag og torsdag, og er en del av flere møter, kurs og konferansedager som arrangeres samlet over en uke på den årlige nasjonale team- og traumesamlingen.

Nettverksmøtet retter seg mot helsepersonell som er engasjert i teamtrening og/eller involvert i traumebehandling. Det skal også i år være et forum for utveksling av erfaringer, gode ideer og gjensidig hjelp, og det blir spennende forelesninger med foredragsholdere fra inn- og utland. Onsdag kveld arrangeres en felles middag på «Festningen». Informasjon om den, samt påmelding, finner du via påmeldingslinken.

I programmet kan dere se hva som er åpent for alle, og hva som er lukket del.
Alt vil foregå i auditorier i 1. etasje i Kunnskapssenteret.

Når og hvor

Dato
12.11.2018-15.11.2018 
Klokkeslett
08:00-16:00
Sted
St. Olavs hospital
Kunnskapssenteret
 
Kontakt
Traumekoordinator ved St. Olav,
Ole-Petter Vinjevoll
 
Mer informasjon
Påmelding og informasjon  
ole-petter.vinjevoll@stolav.no
Fant du det du lette etter?
Vi kan ikke svare deg på tilbakemeldingen. Ikke send oss personlig informasjon, for eksempel navn, e-post, telefonnummer eller fødselsnummer.