Nasjonal konferanse - spesialistutdanning leger

Konferanse, 07.11.2019

Regionalt utdanningssenter i Helse-Midt Norge arrangerer i år nasjonal konferanse om ny spesialistutdanning for leger. Tema for konferansen er kvalitet i ny spesialistutdanning, og hvordan vi skal vurdere kompetanse hos LIS.

Konferansen streames

Om du er forhindret til å delta på konferansen live, kan du allikevel får med deg hva som skjer. Klikk på lenka under og se konferansen streamet.

Denne lenka tar deg til konferansestreamen.

 
 

Det kommer internasjonale foredragsholdere med kunnskap om hvordan vi skal vurdere kompetanse i klinisk praksis. Vi får også høre om hva som har vært utfordringer og suksesser fra Danmark, hvor tilsvarende reform er innført.

Flere klinikere vil dele erfaringer med bruken av vurderingsmetoder i klinisk praksis, og Helsedirektoratet vil fortelle om deres forventninger til ny «veileder i vurdering av kompetanse».

Pasient ligger på en sykeseng. Fire leger behandler.

Når og hvor

Dato
07.11.2019 
Klokkeslett
10:00-17:00
Sted
Scandic hotell Lerkendal, Trondhiem
 
Arrangør
Regional utdanningssenter Helse Midt-Norge 

Konferansen streames

Om du er forhindret til å delta på konferansen live, kan du allikevel får med deg hva som skjer. Klikk på lenka under og se konferansen streamet.

Denne lenka tar deg til konferansestreamen.

Program

 Her finner du programmet for dagen (pdf).

Kvinnelig lege som holder hendene på haken til en mannlig pasient. En mannlig lege sitter bak og ser på.

Påmelding (frist 15. oktober 2019)

Påmeldingslenka under fungerer for dere som er tilknyttet Helse Vest, Helse Nord og Helse Midt. Dere fra Helse Sør-Øst må melde dere på ved å sende mail. Se info under.

Helse Sør-Øst:

Du kan melde deg på via privat PC, nettbrett eller mobil, evt sende mail til: kundesenter@driftsservice.no

 Merk mailen med LIS konferansen.

Helse Vest, Helse Nord og Helse Midt:

Klikk på lenka for å melde deg på

Pris

  • Early bird: 2000kr (før 1.september)
  • Vanlig pris: 2200kr
  • Avbestillinger etter 1. oktober vil bli fakturert.

Målgruppe

Målgruppen er ledere, utdanningsansvarlige overleger, ledere av utdanningsutvalg og andre leger med interesse for utdanning og veiledning.

Overnatting

Overnatting ordner dere med selv. Konferansen holdes på Scandic Lerkendal. Lerkendal ligger 15 minutters gåavstand fra Trondheim sentrum, og kollektivtransport finner dere rett utenfor hotellet.

Fant du det du lette etter?
Vi kan ikke svare deg på tilbakemeldingen. Ikke send oss personlig informasjon, for eksempel navn, e-post, telefonnummer eller fødselsnummer.