Fast-track seminar 2016

Fagseminar , 22.09.2016-23.09.2016 , Ortopedisk avdeling Øya


Velkommen til det 5. nasjonale fast-track seminaret i Trondheim 22. og 23. september 2016 i regi av Ortopedisk avdeling, St. Olavs Hospital.

Ved tidligere seminar har det vært fokus på hvordan man kan implementere pasientforløp. Nå har man jobbet en del år med dette og høstet erfaringer som fører til at fokus har blitt flyttet over til hva man har oppnådd og hvilke resultater vi har så langt. 

________________

Postere fra seminaret: 


 

Foredrag/presentasjoner kommer senere

________________


Vi har tidligere arrangert fire fast-track seminar. I 2014 hadde vi 166 deltagere fra 23 norske sykehus. Seminaret har tverrfaglig fokus fordi samarbeid er ett av hovedkriteriene for å lykkes i planlegging og implementering av et fast-track behandlingsforløp. Flere sykehus har også tatt i bruk konseptet, og det har begynt å bre om seg til andre fagområder, både lokalt og nasjonalt.

Fast-track er god pasientbehandling hvor forløpet er forutsigbart både for pasient, pårørende og ansatte. Et resultat av dette er kort liggetid i sykehuset og betydelig reduksjon av behovet for rehabilitering etter endt sykehusopphold. Dette gir god pasientbehandling og store samfunnsøkonomiske fordeler.

Med støtte fra Helse Midt-Norge har vi mulighet til å holde en lav seminaravgift og håper derfor mange sykehus har anledning til å sende tverrfaglige team til Trondheim. Seminaret skal avholdes på Clarion Hotel & Congress Trondheim.

Pris for deltagelse begge dager:  1 700,-
Pris for deltagelse en dag:     850,-
Pris for festmiddag onsdag kveld:   925,-

Hotell – enkeltrom med frokost: 1 015,-
Hotell – dobbeltrom med frokost: 1 215,-
(Hotell er ikke inkludert i seminaravgiften)

Frist for påmelding er 1.9.2016
Lenke til påmelding finner du lenger ned på siden.

Vi gleder oss til å se deg i Trondheim i september!
Programmet finner du lenger ned på siden.

Mvh
For arrangementkomiteen,
Stine Mari R. Aune

Når og hvor

Dato
22.09.2016-23.09.2016 
Klokkeslett
09:00-14:00
Sted
 
Arrangør
Ortopedisk avdeling
 
Kontakt
 
Mer informasjon
Påmelding  
Fant du det du lette etter?
Vi kan ikke svare deg på tilbakemeldingen. Ikke send oss personlig informasjon, for eksempel navn, e-post, telefonnummer eller fødselsnummer.