Erfaring med behandling av sinne og vold i nære relasjoner

Konferanse , 05.12.2018-06.12.2018 , Sinnemestring

I 2018 er det 20 år siden Sinnemestring Brøsetmodellen ble etablert. På jubileumskonferansen vår får du et innblikk i hvilke erfaringer vi har gjort oss med behandling av sinne og vold i nære relasjoner disse årene, og hvilken effekt det har gitt.

Program

Se programmet for dagene her.

Påmelding

Meld deg på før 15. september. Da er "Early Bird" pris 2.200 kr.
(Obs! med gratis festmiddag på kvelden 5. desember som markerer sinnemestringens 20 års jubileum!)

Meld deg på vet å trykke på denne lenka


 

 

To voksne mennensker, en dame og en mann, står i bakgrunnen av bildet og krangler. I forgrunnen ser vi en lita jente som gråter.Hovedfokus på fagkonferansen er behandling av sinne og vold i nære relasjoner, hva sier forskningen, og hvordan forebygge? Konferansen tar også opp andre tema som æresrelatert vold, stalking, barn/ungdom som krenker barn og tiltak for ulike målgrupper.

Konferansens forelesere har bred erfaring fra voldsfeltet i familievernkontor, NKVTS / RVTS, psykiatri, barnevernet, kriminalomsorgen og kommunale tiltak.

Kurset er godkjent av NSF som meritterende med totalt 12 timer. For psykologer/psykologspesialister er konferansen godkjent som 6 timer frie spesialistkurs/vedlikeholdskurs.

Når og hvor

Dato
05.12.2018-06.12.2018 
Klokkeslett
10:00-15:00 Registrering fra kl 08:30.
Sted
Scandic Hell, Værnes
 
Arrangør
Sinnemestring Brøsetmodellen
sammen med RVTS og Helsedirektoratet. 
Kontakt
 
Fant du det du lette etter?
Vi kan ikke svare deg på tilbakemeldingen. Ikke send oss personlig informasjon, for eksempel navn, e-post, telefonnummer eller fødselsnummer.